verloskundige praktijk rond
foto

Erin van Riel

Mijn naam is Erin van Riel en ik ben 29 jaar oud. Ik ben geboren en getogen in Waalwijk. Tijdens mijn studie heb ik 3,5 jaar in Amsterdam gewoond en inmiddels woon ik alweer ruim zes jaar samen met mijn vriend Bob.

Ik ben, samen met Anke, in 2005 aan de Verloskunde Academie Amsterdam begonnen en vier jaar later haalden we samen het felbegeerde diploma. Na mijn afstuderen ben ik bij een verloskundigenpraktijk in Kaatsheuvel en omgeving gaan werken en dit heb ik met ontzettend veel plezier gedaan. Na drie jaar werd ik aangenomen in het RadboudUMC te Nijmegen, een hele eer. In dit specialistische ziekenhuis ben ik vanaf september 2012 tot en met 1 mei 2014 werkzaam geweest als klinisch verloskundige op de verloskamers, erg leerzaam! Ondanks dat ik het in Nijmegen ontzettend naar mijn zin heb gehad, kwam ik er al snel achter dat ik het werken in een praktijk niet kan missen: het persoonlijke contact met cliënten maakt voor mij de verloskunde zo’n geweldig vak.

Om complete verloskundige zorg te kunnen bieden, heb ik in 2011 de echo-opleiding in Eindhoven gevolgd en sindsdien maak ik met veel plezier termijn-, groei- en liggingsecho’s. Echt een aanvulling op mijn vak! Het blijft wonderlijk om letterlijk een kijkje in de zwangere buik te mogen nemen. Voor deze echo’s zijn jullie dan ook van harte welkom in onze praktijk.

In 2014 heb ik me laten scholen tot versiekundige en sindsdien maak ik onderdeel uit van het zogenaamde 'versiespreekuur' in het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Dit versiespreekuur is een samenwerking tussen het Jeroen Bosch Ziekenhuis en de Coöperatie Verloskundigen 's-Hertogenbosch e.o. Met een klein & ervaren team trachten we tijdens het versiespreekuur ongeboren kinderen in stuitligging uitwendig te draaien naar hoofdligging: de versie. Het participeren in deze samenwerking zie ik als een mooie kans om mijn vaardigheden als verloskundige & echoscopiste te combineren én gezamenlijk met het ziekenhuis te werken aan de beste zorg voor zwangere vrouwen en hun ongeboren kinderen.

Ik vind het belangrijk om als verloskundige kwalitatieve & veilige zorg te bieden, maar zeker ook om tijd te hebben voor onze cliënten en mijn zorg op jullie behoeftes af te stemmen. Hier staan Anke en ik dan ook voor in onze praktijk! Het blijft elke keer een eer om mensen te mogen begeleiden tijdens de zwangerschap en de kraamtijd en, toch wel nog steeds meest speciale moment, de bevalling!

Ik wens al onze clienten een zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe waar ze later goed op terug kunnen kijken.


Geniet van deze bijzondere periode!
test ×

Awesome. I have it.

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×