verloskundige praktijk rond
foto

Anke van der Aa

Graag wil ik me persoonlijk aan jullie voorstellen via een klein stukje op onze site. Ik ben Anke van der Aa, 30 jaar oud en in 2009 afgestudeerd als verloskundige. Ik werk dus alweer bijna zes jaar als verloskundige en dit doe ik nog elke dag met heel veel plezier. Hopelijk komen er nog velen jaren bij, want elke dag met nieuw leven te maken hebben, is telkens weer een feestje.

Het was al jaren een droom om een eigen verloskundigenpraktijk te starten en in 2013 heb ik, samen met Erin, deze droom verwezenlijkt. Ik ben samen met Erin opgeleid in Amsterdam en we hebben samen een duidelijke visie over wat wij onze cliënten willen bieden.

Toen ik net afgestudeerd was, ben ik gelijk als waarneemster aan de slag gegaan in verschillende praktijken. Na een half jaar mocht ik blijven bij een praktijk in Boxtel. Hier heb ik ruim drie jaar met veel plezier als verloskundige in loondienst gewerkt.

Ik ben in september 2012 begonnen met de opleiding lactatiekunde. Mijn motivatie hiervoor is om cliënten beter te kunnen begeleiden om borstvoeding te kunnen geven. Borstvoeding is prachtig en er zijn vele voordelen, maar loopt niet altijd soepel. Met deze specialisatie hoop ik sommige onzekerheden en frustraties te kunnen wegnemen in een periode waarin je leven toch al redelijk op zijn kop kan staan. Indien je kiest voor flesvoeding respecteer ik dit natuurlijk ook! Omdat Erin echoscopiste is, kunnen we jullie volledige verloskundige zorg bieden wat ik erg bijzonder vind.

Zelf ben ik geboren en getogen in Elshout, waar mijn vriend Joep & ik ook samenwonen. Op dit moment ben ik zwanger van ons eerste kindje, heel bijzonder om het nu zelf mee te mogen maken.

Ik hoop jullie snel een keer persoonlijk te ontmoeten in de praktijk. Ook wens ik jullie een goede en mooie zwangerschap, bevalling en kraamtijd toe. En hopelijk kunnen wij daar een mooi steentje aan bijdragen. Ik zie het in ieder geval als een bijzondere uitdaging waar ik elke dag mijn best voor zal doen.

Hopelijk tot ziens in onze praktijk
test ×

Awesome. I have it.

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×