verloskundige praktijk rond

Verloskundige Praktijk Rond

Contact:

Gezondheidscentrum Drunen
Tinie de Munnikstraat 23
5151 VW Drunen

0416-383363 / 06-23862447

Internet: www.verloskundigenpraktijkrond.nl / www.gezondheidscentrumdrunen.nl
Email: info@verloskundigenpraktijkrond.nl

Wij zijn het beste bereikbaar op het mobiele nummer. Dit nummer kan 24 uur per dag gebeld worden! Bel voor ongerustheid, vragen of spoed meteen het mobiele nummer. Ook voor aanmeldingen of het doorgeven van een kraambed kan gerust op het mobiele nummer gebeld worden zonder eerst op het vaste telefoonnummer te bellen

Spreekuurlocaties:

 

Spreekuurlocatie Drunen:

Gezondheidscentrum Drunen
Tinie de Munnikstraat 23
5151 VW Drunen

Ons oude adres op de Schoolstraat komt te vervallen, dus alle afspraken zullen vanaf 3 oktober 2016 op de nieuwe locatie zijn. Onze  praktijk bevindt zich op de 1e verdieping. Bij aankomst staat duidelijk aangegeven waar wij zitten en een lift is uiteraard aanwezig.

De komende periode zullen de wegen rondom het Gezondheidscentrum Drunen wat beperkt zijn. Dit in verband met de bouw van de gemeentelijke sporthal en Park Dillenburg. De parkeerplaats is bereikbaar via de Prins Hendrikstraat - Cees van Delftstraat en Tinie de Munnikstraat. Lopend of per fiets kun je ook gebruik maken van het fietspad vanaf de Dillenburgstraat (tussen politiebureau en d'Oultremontcollege). Je komt dan vanzelf bij de parkeerplaats en de ingang.

 

Spreekuurlocatie Vlijmen:

Caleidoscoop
Nassaulaan 32                                                                                                                                                          5251 JC Vlijmen

Alle spreekuren zijn op afspraak. Wij houden tevens spreekuren in de avonduren en twee keer in de maand op zaterdagochtend!

Werkgebied: Waalwijk (inclusief Driessen) & Gehele gemeente Heusden 
Drunen, Vlijmen, Heusden, Doeveren, Elshout, Giersbergen, Haarsteeg, Hedikhuizen, Heesbeen, Herpt, Nieuwkuijk en Oudheusden

loading map...

Spoed:

Als je ons nodig hebt voor dringende zaken zoals bijvoorbeeld bevallingen (maar ook bij ongerustheid, klachten of een dringende vraag!), bel dan het telefoonnummer: 06-23862447. Hier op zijn wij 24 uur per dag te bereiken! 

Je krijgt dan de dienstdoende verloskundige aan de telefoon. Neemt de dienstdoende verloskundige niet meteen op, dan kan je een paar minuten later nogmaals bellen of je naam en telefoonnummer inspreken. In het geval dat je de dienstdoende verloskundige dan nog niet kunt bereiken, kan je bellen met de verloskamers van het Jeroen Boschziekenhuis. Volg hiervoor de instructies op de voicemail van ons mobiele nummer. Kijk hier voor belinstructies in de zwangerschap en hier voor de belinstructies als je gaat bevallen.

Niet dringende zaken:

Ook voor niet dringende zaken kun je ons altijd bellen op het mobiele nummer, dat is geen enkel probleem. Aanmelden kan telefonisch of via deze website. Ook andere vragen kun je telefonisch stellen of via het e-consult op deze website. Schroom nooit om contact met ons op te nemen! 

Indien je ons belt en het ons op dat moment niet lukt je uitgebreid te woord te staan (bijvoorbeeld bij bevalling), kunnen we je vragen om later terug te bellen of bellen wij jou terug. Indien je de voicemail krijgt bij een niet dingende vraag, bel dan gerust een uurtje later terug. 

test ×

Awesome. I have it.

Your couch. It is mine.

Im a cool paragraph that lives inside of an even cooler modal. Wins

×